Disclaimer

Onze emails en mogelijk meegezonden bestanden zijn vertrouwelijk en bevatten informatie die alleen bedoeld is voor de geadresseerde. Heeft u deze email ontvangen en bent u niet de geadresseerde, stel dan de afzender op de hoogte via email en verwijder deze email van uw systeem. Wij kunnen niet garanderen dat deze email en mogelijke bijlage(n) virusvrij zijn, ondanks dat wij grote zorg besteden om dit risico zo beperkt mogelijk te houden. In verband met de AVG wetgeving die vanaf 25 mei 2018 in geldt, hebben wij een privacy verklaring, die op onze site te vinden is. Tevens verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden die u ook op onze site kunt vinden.
Verder zijn wij zijn niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe organisaties waar mogelijk naar verwezen wordt.
Ondanks dat wij streven naar volledige juistheid en volledigheid van de informatie die wij op onze site verstrekken kunnen wij geen enkele garantie geven over het volledig bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld.
Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of het onrechtstreekse gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site.

Ontvang 5 % korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gusto Wines en ontvang regelmatig informatie over onze winkel. Daarnaast profiteer je van 5% korting op je eerste bestelling!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.