Filosofie

Gusto Wines Amsterdam (voorheen Chabrol Wines) is opgericht in juni 2014 en staat garant voor hoogwaardige kwaliteitswijnen. Of het nu gaat om goede huiswijnen of exclusieve kwaliteitswijnen van gerenommeerde huizen met de hoogste kwalificaties, wij streven naar een goede balans in ons assortiment. Wijnen die zorgvuldig geselecteerd worden waarbij het accent ligt op een goede prijs-kwaliteitverhouding en duurzaamheid. Wijnen die die een cohesie vormen met de geschiedenis van de streek en het terroir, hoofdzakelijk uit de klassieke wijnlanden als Frankrijk ,Italië, Spanje en Duitsland, in wijntermen de oude wereld, maar ook uit de nieuwe wereld zoals Zuid-Afrika, Argentinië en Nieuw-Zeeland waar steeds meer producenten zich richten op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Wij zoeken naar wijnen die met passie en ambachtelijk gemaakt zijn waar de producent zich vooral laat leiden door een eigen visie. De meeste wijnen worden biologisch of biodynamisch geproduceerd met respect voor de natuur, waar bij geen gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen en zonder toevoeging van kunstmest. Ook het gebruik van sulfiet wordt zoveel mogelijk beperkt.

Ook kunt u van ons een perfecte service verwachten, of dit nu bij ons in de winkel is of bij bestellingen uit onze webshop. Onze horeca klanten kunnen rekenen op een uitgebalanceerd advies, waar bij rekening wordt gehouden met het concept en de spijskaart van uw etablissement.

Gusto is het Italiaanse woord voor smaak. Wij interpreteren het als smaakbeleving, waar bij wij u graag persoonlijk adviseren om de optimale wijn-spijscombinatie te realiseren. Iedere zaterdag staan er verschillende wijnen voor onze klanten bij ons open om te proeven. We zien u graag op de Stadionweg 147!

Laura Wille wijnadviseur
Bronwyn May Vinoloog
Michel Kamphuijs Vinoloog

Ontvang 5 % korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gusto Wines en ontvang regelmatig informatie over onze winkel. Daarnaast profiteer je van 5% korting op je eerste bestelling!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.