Onze klassieke wijnwinkel kunt u vinden op de Stadionweg 147 in Amsterdam-Zuid. Dichtbij het gezellige Olympiaplein en op loopafstand van de Amsterdamse Zuid-As. Hier kunt u een uitgebreide selectie kwaliteitswijnen vinden, met name wijnen uit de “oude wijnwereld” als Frankrijk, Italie en Spanje zijn ruim vertegenwoordigd. Deze wijnen komen hoofdzakelijk bij kleine wijnboeren vandaan, vaak biologisch producerend en/of gecertificeerd. Wijnboeren waar geen concessies wordt gedaan aan kwaliteit en die grote aandacht besteden aan de typiciteit van het terroir. Veel van onze wijnen krijgen hoge beoordelingen van de internationale en landelijke wijnpers.

In onze gezellige wijnwinkel kunt u op uw gemak de juiste wijn uitzoeken. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van uw keuze. Bij elk gerecht dat u gaat maken zoeken wij de bijpassende wijn samen met u uit. Niet voor niets interpreteren wij Gusto als de ultieme smaakbeleving! Elke maand hebben wij aanbiedingen op onze “in the spotlight” tafel klaar staan. Deze wijnen staan op zaterdag altijd voor u ontkurkt om te proeven, vaak aangevuld met nog enige andere interessante wijnen.

Dus kom gerust langs op de Stadionweg 147 of wilt u meer weten over ons, bel ons op 020-3080799 of stuur een mail naar stadionweg@gustowines.nl

Ontvang 5 % korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gusto Wines en ontvang regelmatig informatie over onze winkel. Daarnaast profiteer je van 5% korting op je eerste bestelling!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.