Klantenservice

Net als alle webwinkels bent u bij ons beschermd door de wet “koop op afstand” hierdoor kunt u zonder opgaaf van reden de bestelling terugsturen binnen 14 dagen. Dit moet dan wel zoveel mogelijk in de originele verpakking, met ongeopende flessen en de verzendkosten zijn voor eigen rekening
Indien u producten in beschadigde toestand ontvangt, dan wel producten ontvangt die niet voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het desbetreffende product gesteld mogen worden, verzoeken wij u dit binnen 14 dagen na bezorging aan ons kenbaar te maken via email stadionweg@gustowines.nl Onze Klantenservice zorgt ervoor dat uw klacht zo goed mogelijk wordt afgehandeld.
Wijn retourneren die u niet lekker vindt is helaas niet mogelijk. Enkel wanneer het product gebreken vertoont kunt u hier een beroep op doen.
Bij onjuiste levering verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen via stadionweg@gustowines.nl De verkeerd geleverde doos halen wij op bij het afleveradres. De datum laten we van tevoren weten. Dit kan maximaal 5 werkdagen duren.
vanzelfsprekend kunt u de bestelde wijn ook zelf ophalen bij ons in de winkel op de Stadionweg 147 te Amsterdam. Dat bespaart u mogelijk de leveringskosten.
Heeft u nog vragen neemt u dan kontakt met ons op door te mailen naar stadionweg@gustowines.nl of bel ons op 020-3080799

Ontvang 5 % korting op je eerste bestelling!

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Gusto Wines en ontvang regelmatig informatie over onze winkel. Daarnaast profiteer je van 5% korting op je eerste bestelling!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.